Utleie

Bedre enn kontoret

Skyggen venter

Huset leies i utgangspunktet ikke ut lenger. Denne siden er beholdt for praktisk informasjon til venner og bekjente som låner huset.

Eiendommen er et rekkehus på 70m2 fordelt på 2 etasjer med god romløsning. Den ligger i et inngjerdet område med 27 rekkehus fordelt på tre rekker langs en blindvei.Huset har 35m2 terasse og 10m2 hage. Det er felles svømmebasseng. Stedet er  barnevennlig, grenser til friområde, og er svært stille og rolig.

Begge etasjene har aircondition: en enhet i stuen og en enhet i hvert av soverommene oppe. Om vinteren gir disse varme i stedet.

Første etasje inneholder stue og kjøkken i åpen løsning samt et toalett. Stuen har sovesofa (dobbel), Sonos for musikk og spisebord for 6 personer. Kjøkkenet har oppvaskmaskin og mikrobølgeovn i tillegg til kokeplater og ovn.

Andre etasje inneholder to soverom hvorav ett med dobbeltseng og ett med familiekøye med dobbel og enkel-seng.

Begge soverom har eget bad med dusj, med inngang fra soverommet. Det er i tillegg et toalett i etasjen. Hovedsoverommet har inngang til vaskerom (med vaskemaskin og strykebrett).

Utsikt til middelhavet fra terassen og hovedsoverommet.

Parkeringsplass like ved døren. Trådløst internett (ubegrenset bruk). Mobildekning, også for mobilt bredbånd (4G+).

Trenger dere mer plass – eller er det ikke ledig? Et nesten identisk rekkehus i samme anlegg kan leies samtidig til samme betingelser. Ta med venner eller svigerfamilie.