Eiendommen

Huset er et rekkehus på 70m2 fordelt på 2 plan med god planløsning. Det ligger i et inngjerdet område med 27 rekkehus fordelt på tre rekker langs en blindvei. Egen hage, felles svømmebasseng, barnevennlig, svært stille og rolig.

Første plan inneholder stue og kjøkken i åpen løsning, gang og toalett. Stuen har sovesofa (dobbel) og spisebord for 6 personer. Kjøkkenet har oppvaskmaskin og mikrobølgeovn i tillegg til kokeplater og ovn.

Andre plan inneholder to soverom hvorav ett med dobbeltseng og ett med tre enkeltsenger. Begge soverom har eget bad med dusj, med inngang fra soverommet. Det er i tillegg toalett også i denne etasjen. Hovedsoverommet har inngang til vaskerom med vaskemaskin og strykebrett.

Det er 15m2 terasse med utgang fra stuen og 25m2 hage. Fra hagen har man godt overblikk over svømmebassenget ved å kikke over gjerdet ved enden. Utsikt til havet fra terassen og hovedsoverommet.

Parkeringsplass like ved døren. Trådløst internett (fri bruk), mulighet for lading av elbil (blå industrikontakt og adapter) og god mobildekning (også for mobilt bredbånd).

Grenser til friområde med gode turmuligheter i kupert terreng.